Beköszönő – Salutation

Üdvözletem minden kedves látogatómnak!

Jelen oldalon próbálok megosztani néhányat, az arra érdemesnek talált fényképeim közül, – remélve, hogy ezzel egy-két tartalmas percet szerzek a kiváncsiskodóknak.

Mi, ketten.

Kívánok mindenkinek kellemes nézelődést és jó szórakozást!

_________________________________________________________________________________________________

AZ ÖSSZES BEMUTATOTT KÉP – KIVÉVE A KÜLÖN MEGJELÖLTEKET – AZ ÉN TULAJDONOMAT KÉPEZIK ÉS AZOK BÁRMICÉLÚ FELHASZNÁLÁSÁHOZ AZ ÉN ELŐZETES ÍRÁSBELI ENGEDÉLYEM SZÜKSÉGES.

KÖSZÖNÖM!

_________________________________________________________________________________________________

ALL PICTURES – UNLESS SPECIFIED OTHERWISE – ARE MY PROPERTY AND MAY NOT BE USED UNDER ANY CIRCUMSTANCE WITHOUT MY WRITTEN PERMISSION.

THANK YOU.

Reklámok

5 hozzászólás to “Beköszönő – Salutation”

 1. Tisztelt helikon7!

  Tetszik a honlapja, elsősorban a sokszínűsége és sok mélyen szántó írása miatt, egyszer magam is hasonlót szeretnék készíteni. Ami miatt írok: a Beköszöntőbe becsúszott egy helyesírási hiba (“közzül”).

  Üdv.
  Csaba

  • Tisztelt Csaba!

   Köszönöm a figyelmedet és azt az alaposságot, amivel olvastad és megtaláltad a helyesírási hibámat. Magam is sokat bosszankodom az internetem terjedő pongyola fogalmazás és a magyar helyesírás legalapvetőbb szabályainak semmibevétele miatt.
   A hibámat ezennel javítottam.

   Üdvözlettel Helikon7

 2. Remélem, nem végleges az “elhagyatottság”… sajnálnám, ha a 2008-as lenne itt az utolsó oldalfejlesztő tevékenység. Kár lenne, hiszen kellemes, hasznos és – főleg – emberséges kis site ez itt. Üdvözletem – minden jót kívánok.

  • Köszönöm a jókívánságokat és a bátorító szavakat. Reményeim szerint a továbbiakban is, ha lehetőségem van rá, napi rendszerességgel, folytatom a 2008-ban megkezdett tevékenységem ezen az oldalon. Igazából nem érzem szükségét az oldal tartalmi bővítésén túl bármilyen „megjelenésbeli” fejlesztésnek. Úgy gondolom, hogy a tartalom immár tetemesnek mondható, akár a bemutatott képek mennyiségét, akár a különböző hivatkozások sokszínűségét illetően.
   Talán észrevehető a képeim esetében, hogy egyre inkább hangsúlyt kap az utómunka jelentősége. Míg az első években szinte csak nyers, vagy csak minimálisan feldolgozott képek szerepelnek, addig az utóbbi év során már sokkal inkább, sokkal bátrabban belenyúltam azok színvilágába, hangulatába. Hogy ez mennyire helyes és járható út azt döntse el a szemlélő, a magam részéről csak azokat a képeket teszem közzé, amelyek nekem is tetszenek és úgy érzem, hogy valamit kifejez a hangulata.
   És csak remélhetem, hogy ezzel nem csak magamnak, de az ide betérőknek is szerzek néhány kellemes percet.

 3. Kedves Helikon!
  Most olvasom csak, hogy a képek felhasználásához a képek pontos helyének (linkkel és névvel) megjelölésén kívül írásbeli engedélye is szükséges.

  A lázárfalvi Nyírfürdőről írtam, ebben a bejegyzésben jelennek meg a képek: http://mrfoster.blog.hu/9999/12/31/erdely_varazslatos_vilaga#

  A forrás pontos megjelölésével.
  Kérdezném, hogy ez megfelelő-e így Önnek?

  Üdvözlöm
  Mr. Foster

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: